FAQ

Kan jeg reservere et opbevaringsrum?

Som udgangspunkt kan du ikke reservere et lagerrum, da vores princip hedder “FØRST TIL MØLLE”.  Ring 40905809 eller skriv til  og hør nærmere om dine muligheder – indtil videre kan man godt reservere et opbevaringsrum.

 

Hvad må jeg opbevare i mit rum?

Du kan opbevare alt i rummet, som IKKE er giftigt, eksplosivt eller brandfarlige gasser / væsker. Du må heller ikke opbevare nogen former for fødevarer.. Ulovlige vare er selvfølgelig heller ikke tilladt.

 

Hvor hurtigt kan jeg få mit rum?

Hvis der er et opbevaringsrum ledigt kan du få det med det samme.  Ring på 40905809 eller skriv til “mail@helsingøropbevaring.dk” og hør nærmere

 

Hvor stort rum skal jeg bruge?

Helsingør lager og opbevaring kan levere lagerplads til private fra 3 m²  eller 5m² – 20m².  Til erhvervskunder er det kan det aftales individuelt, hvor megen plads der er behov for!

 

Hvad med forsikring?
Hvor sikre er mine ting?

Porten låses med kode. Døren til selve rummet bliver låst med en hængelås. Man kan altid selv anskaffe sig en større og stærkere lås hvis man ønsker. Der er ingen port, men en dobbelt dør, med rukolås til nøgle, som udleveres ved underskrift af lejekontrakten. Folk skal selv sørge for hængelås til sit lejede rum, så det kun er dem, som har adgang.

 

Dækker min forsikring ved tyveri?

Kontakt din forsikring for at høre mere om hvorvidt din forsikring ville dække den form for tyveri. Helsingør Opbevaring tilbyder ingen garanti eller forsikring.

 

Hvad med forsikring?

Ved opbevaring hos Helsingør opbevaring , skal kunden huske at meddele sit eget forsikringsselskab at de lejer et opbevaringsrum hos Helsingør Opbevaring. Normalt vil en indboforsikring dække det opbevarede blot de er informeret om, hvor du opbevarer det. Tal med dit forsikringsselskab om betingelserne i netop dit tilfælde.

 

Er rummene tørre og opvarmede? 

Hos Helsingør opbevaring er rummene opvarmende til mellem 8-10 grader, frostsikrede og helt tørre.

 

Hvor lang er opsigelsen?

Enten

  • straksopsigelse – hvis rummet er tømt kan det opsiges med 2 ugers varsel, eller
  • opsigelse med 1 måneds varsel fra den første hverdag i måneden, således at der er  30 dage til tømning af rummet.